Reviews van klanten

​Onze klanten delen hun ervaring

Ook een ervaring delen? Laat uw eigen review achter.
Schrijf een eigen review

Google reviews

Erika Pietersz
Erika Pietersz
4. November, 2023.
Mooie kunststof boeidelen rondom de aanbouw. Bouwbedrijf Reus denkt mee in oplossingen, heel fijn en het heeft prachtig uitgepakt Voor de volgende klus gaan we zeker weer naar Bouwbedrijf Reus!
Roy en Saskia H&H
Roy en Saskia H&H
16. Oktober, 2023.
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt er eerst goed onderzoek gedaan. Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers gewerkt die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/of opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
antoon van lanen
antoon van lanen
13. Oktober, 2023.
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging grootste gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat de gezelligheid en het nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus
EnZo84PL
EnZo84PL
21. Augustus, 2023.
Niek en zijn collega's hebben de uitbouw bij ons gedaan. Alles was netjes en professioneel gedaan. De mannen zijn heel vriendelijk en houden goed contact met jou door de hele process. Ik kan Bouwbedrijf Reus volledig aanraden.Daniel
P Leeuwen
P Leeuwen
18. Juli, 2023.
Bouwbedrijf Reus heeft tijdens ons dakrenovatie nieuwe bovengevels en een strakke dakkapel gerealiseerd. Ze hebben de oude gevels vanaf de eerste verdieping afgebroken en deze opnieuw opgebouwd van hout. Met erg knap resultaat. Daarnaast hebben ze een keurige dakkapel gebouwd waar het dakbedrijf mooi op kon verder werken. Ons contactpersoon Niek was in de communicatie duidelijk, denkt gelukkig goed mee, en bespreekt zijn ideeën vooraf. Top!
Rob van der Woude
Rob van der Woude
21. Juni, 2023.
Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd.Communicatie en overleg Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien.Planning en afstemming De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren.Kwaliteit en materialen Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg.Zoektocht en offerte Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs. Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf!Rob en Irma van der Woude Almere-Hout
M. Muller
M. Muller
1. Mei, 2023.
Wat zijn wij blij met onze aanbouw geplaatst door Bouwbedrijf Reus! Er was een duidelijke planning voordat met de werkzaamheden werd begonnen. Zo wisten wij meteen waar wij aan toe waren. Hoe fijn is dat bij een verbouwing! Zij komen afspraken na, communiceren heel duidelijk en leveren topkwaliteit! Wat ook heel fijn is, is dat zij na het werken alles schoon achterlaten! Het personeel was allemaal even vriendelijk. Als je bouwbedrijf Reus inschakelt weet je dat het goed komt!
Bob van der Heijden
Bob van der Heijden
6. April, 2023.
Ben zeer tevreden met het resultaat van de dakkapelrenovatie. Mooi strak en snel gedaan. Goed werk!
Monica Knijn
Monica Knijn
26. Februari, 2023.
Wij hebben hele goede ervaringen met bouwbedrijf Reus. Alle mannen zijn erg professioneel en leveren goede kwaliteit. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat.
Thuy Truong
Thuy Truong
8. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!

Reviews die klanten ons stuurden

 

Annelies
Alleen positieve ervaringen. Onlangs is door Reus een erker aangebouwd. Goede ervaringen, met Reus senior wat betreft bespreken mogelijkheden. Met zoons wat betreft de bouw, de correcte afhandeling van het geheel, de makkelijke communicatie. Ook de onderaannemers leverden prima werk.
Kortom, bouwbedrijf Reus is een aanrader.

Foto van Annelies

 

Roy & Saskia
Zeer fijne mensen, die verstand hebben van wat zij doen. Wanneer er twijfel is over een product wordt eerst goed onderzoek gedaan.
Er werd mooi werk geleverd, netjes en goed. Er wordt met goede onderaannemers die allemaal zeer betrokken zijn met de firma. Ook de laagdrempeligheid bij vragen en/ opmerkingen hebben wij als zeer positief ervaren.
Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Bert en Sandra van Dijk
Tijdens het 1e gesprek groeide bij ons al het vertrouwen in Bouwbedrijf Reus. Ondanks de krappe personele bezetting hebben de mannen hier fantastisch werk geleverd! Ons 120 jaar oude huis met stadstuintje is weer een plaatje.
Wij hebben juist voor Bouwbedrijf Reus gekozen omdat er ruime ervaring is met het renoveren van oude huizen, en men weet waar ze over praten. We kregen dan ook prima en eerlijke advies voor de verduurzaming en isolatie. Waar mensen werken worden ook fouten gemaakt, en deze werden prima opgelost!!
Onze dank gaat uit naar alle medewerkers van Bouwbedrijf Reus.
Hartelijke groet Bert en Sandra van Dijk

Foto’s van Bert en Sandra van Dijk

 

Sanne en Nico
Vanaf de zomer van 2019 tot de winter van 2022 is bouwbedrijf Reus onze partner geweest in een voor ons geweldig huizen project. Je hoopt een aannemer te treffen die nauwkeurig is, kennis van zaken heeft, beloftes nakomt, meedenkt, helder communiceert en betrouwbaar is, en dat bleek gedurende het gehele proces ook zo te zijn. Van het stutten van de voorgevel, het weer opbouwen van het huis, inclusief nieuw dak, tot het aanleggen van de vloerverwarming, alles is door de firma Reus en hun onderaannemers prima uitgevoerd. Wat mij aangenaam verraste was de behoefte aan kwaliteit, niet verwacht maar
het was echt een rode Reus draad tijdens de bouw en daardoor is er een heel mooi en aangenaam huis afgeleverd.

Bas van der Poel
De familie Reus hebben bij ons een zij-uitbouw gerealiseerd en in de achterpui een 4 meter brede schuifpui geplaatst. Het resultaat is echt fantastisch!! Van begin tot het einde heeft ieder die hier aan het werk is geweest meegedacht en is het resultaat boven verwachting mooi! Echt tot in de kleinste details! Mochten wij in de toekomst nog eens iets aan ons huis willen verbouwen, is het geen vraag dat wij Bouwbedrijf Reus weer zullen inschakelen. Echt super bedankt en wij genieten elke dag van het resultaat!!

Ben en Margreet
Beste Niklaas,
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe voordeur. Vakkundig geplaatst , een pluim voor je personeel.
Groetjes Ben en Margreet

Natascha van Limburg
We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat van de renovatie van onze dakkapel. De mannen van Bouwbedrijf Reus hebben mooi werk afgeleverd, goede communicatie en werken erg vakkundig, netjes en nauwgezet. Bovendien fijn in de omgang en dus absoluut een aanrader.
Kortom: topper!

Jacqy Broersen
De mannen van Bouwbedrijf Reus hebben onze semi bungalow volledig onder handen genomen. Een totale verbouwing, van dakisolatie, nieuw beglazing, tuindeuren, badkamer en toiletten tot keralit bekleding op de dakkapellen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Prettige samenwerking! Een fantastisch resultaat!

Ernst Balk 
Wij zijn zeer tevreden over de verbouwing. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze voorstellen. Ook de prijs van het meerwerk is netjes en overzichtelijk. De communicatie tijdens de bouw ging goed en de planning is ook gehaald. Aandachtspunt is het opstellen van de offerte en doorspreken daarvan. Daar zou ik wat meer aandacht aangeven.

Erik van Hombergh
Een firma die hun afspraken nakomt en netjes laten weten als ze iets later komen. Keurige en nette mensen, zeer correcte afhandeling en ze leveren goed werk af. Mocht ik een verbouwing hebben, zal ik deze firma zeker weer vragen.

Fam. Blokland
Jullie hebben een schitterend tuinhuis gerealiseerd in mijn achtertuin. Mooier dan ik van te voren gedacht had. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Iedereen die meegeholpen heeft: het was altijd plezierig als jullie er waren! En met Niklaas kun je elke verandering of aanpassing bespreken. Er wordt heel goed geluisterd! Ik kan bouwbedrijf Reus bij iedereen aanbevelen !

Fam. Van Lanen
Offerte gevraagd bij Fa Reus voor vervanging gedeelte van onze houten kozijnen. Na telefonisch contact direct bezoek gehad van de heer Reus en later offerte ontvangen. Werkzaamheden zijn in 2 keer uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het resultaat, de gezelligheid en nette werken van de mannen. Ondanks extra opbouwen van steigers gewoon de offerteprijs betaald. Goed gedaan fa Reus.

Rob en Irma van der Woude

Wij hebben bouwbedrijf Reus gevraagd een uitbouw voor onze woning in Almere-Hout te realiseren. De uitbouw is tussen 1 februari en begin april 2023 naar volle tevredenheid gerealiseerd.

Communicatie en overleg
Voor ons project hadden wij Niek Reus als vaste contactpersoon en uitvoerder van de uitbouw. Deze communicatie verliep zeer plezierig. Er is vanaf het begin goede afstemming over onze wensen en mogelijkheden. Niek houdt ons op de hoogte van de voortgang en inzet van onderaannemers zoals het grond- en heibedrijf, dakdekker, loodgieter (vloerverwarming) en elektricien.

Planning en afstemming
De planning die aan het begin werd afgegeven is precies zo uitgevoerd. Wij werden voortdurend geïnformeerd wanneer en hoe laat mensen aanwezig zouden zijn en hoe laat er materiaal zou worden geleverd. Hierdoor konden wij onze agenda’s daarop goed afstemmen en tijdig de buren waarschuwen als een vrachtwagen materiaal moest afleveren.

Kwaliteit en materialen
Het gebruikte bouwmateriaal is modern en van hoge kwaliteit. Over de toepassing van het soort materiaal en de afwerking is afstemming en overleg.

Zoektocht en offerte
Wij hebben diverse bouwbedrijven om een offerte gevraagd. Bouwbedrijf Reus onderscheidde zich door de heldere afspraken, plezierige communicatie en een scherpe prijs.

Bouwbedrijf Reus heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten met volle teugen van onze prachtige uitbouw. Bekijk de foto’s en oordeel zelf!

Foto van Rob en Irma van der Woude

 

Meer reviews

Simone Schouten-Adam
Wij hebben een heerlijke overkapping achter in onze tuin laten maken. De jongens van reus bouw hebben dit zeer professioneel en snel gemaakt. Iedere dag is het nog genieten van dit stukje vakmanschap.

Sofie Wolf
Wij wilden onze aluminium voordeur vervangen voor een houten voordeur. Omdat Niklaas Reus al eerder voor ons gewerkt heeft en we daar erg tevreden over waren hebben wij ook voor deze klus contact opgenomen met Bouwbedrijf Reus. De opdracht hebben wij ook nu aan Bouwbedrijf Reus gegund. In februari is in een dag het oude kozijn vervangen voor het nieuwe kozijn. We zijn blij met het resultaat. Het geheel ziet er weer prachtig uit. Na de klus alles weer netjes opgeruimd. Ook voor eventuele nieuwe klussen zullen wij zeker weer contact opnemen met Bouwbedrijf Reus. Pierre en Carolien

Klaas Kamper
Bouwbedrijf Reus heeft tot onze tevredenheid HHR ++ beglazing geplaatst We zijn blij met het resultaat.

Bert Pronk
De mannen van bouwbedrijf Reus hebben met grote zorg bij ons HR++ beglazing aangebracht. We zijn erg tevreden en blij met de nette afwerking.

van Abswoude
Ik ben erg tevreden met het geleverde werk, te weten een dakkapel en boeiboorden.

André Weits
Bouwbedrijf Reus heeft diverse werkzaamheden ter verbetering van onze woning uitgevoerd, met een goed en mooi resultaat. Binnen een kort tijdsbestek zijn de werkzaamheden uitgevoerd en alles perfect volgens afspraak en vakkundig gedaan. Het gaat ons veel woonplezier opleveren.

R. Van Rhijn
Snel , netjes en terzake kundig is mijn dak hersteld. Een 8 omdat ik over het schilderwerk minder tevreden was

F. Schuurman
Bouwbedrijf Reus heeft de renovatie (opbouw) van ons toilet snel en vakkundig opgepakt. Contact was prettig en het resultaat goed/mooi.

Marian
Bouwbedrijf Reus heeft na een lekkage in badkamer het toilet opnieuw ingebouwd en betegeld. We zijn heel tevreden met het resultaat. Erg vriendelijk en goede communicatie.

Eric Goyvaerts
Bouwbedrijf Reus verzorgde voor ons de renovatie van een vakantieappartement op Texel. De werken werden binnen de afgesproken tijdspanne afgewerkt. Alles werd zeer verzorgd uitgevoerd met een perfecte afwerking,

RAMONDIS Nederland BV.
Door Bouwbedrijf Reus is onze weegloge op een perfecte wijze aangepast. Dit is op een vakkundige wijze gedaan, waardoor wij onze klanten prima kunnen ontvangen en onze administratieve werkzaamheden afzonderlijk kunnen verwerken. Dank voor de perfecte uitvoering.

Ramon
Door Reus een nieuw inbouwframe voor een toilet laten plaatsen en afwerken en het ziet er top uit!!

Joyce
Tot nu toe zeer tevreden met mijn geplaatste dakramen.

Paul Jongejans
Bouwbedrijf Reus heeft bij ons in de zomer van 2016 een dakopbouw geplaatst bovenop een bestaande aanbouw van ca 6 x 3,5 meter in de binnenstad van Enkhuizen. Van het begin tot het eind zijn wij 100% tevreden en vol lof over de heren Reus en Co: -Offerte erg duidelijk en compleet -Gestart op afgesproken datum -Snel en netjes gewerkt -Alle heren verstaan hun vak en vullen elkaar aan -Zeer prettige communicatie -Geen gezeur over meerwerk = meer geld etc -en dan óók nog gezellig bij de koffie! Niklaas, Niek, Barry en Kees, super bedankt voor een vlotte en prima verbouwing! Een dikke 10 en tot de volgende klus! Merike en Paul

Cor Koopen
Wij hebben een stalen balk in een muur laten zetten, top, netjes afgewerkt.. Nu 2 dakkapellen laten plaatsen, daar zijn we zo blij mee en het is zo netjes afgewerkt. Bouwbedrijf Reus is voor ons hét adres waar je terecht kan, top bedrijf!
Wij hadden plannen voor een afwijkende uitbouw(maatwerk). Wij hebben dit aan Niklaas kenbaar gemaakt. Er is zo goed geluisterd dat het precies zo is geworden als wij in onze gedachten hadden. Er is echt vakwerk geleverd. Harde werkers en zeer vriendelijk bescheiden vakmensen. Het is echt niet lullen maar poetsen. Zeer veel waardering en wij zullen deze aannemersbedrijf bij iedereen aanbevelen.

Dirk en Greet de Wit
Een aanbouw laten plaatsen door Bouwbedrijf Reus. 3 meter over de gehele breedte van de woning, met een hardhouten raampartij met tuindeuren. Binnen de verwachte tijd klaar, eindresultaat boven verwachting. Vrijwel geen omkijken na gehad tijdens het bouwen. Vakmannen die het werk serieus nemen en zal ze aanraden bij anderen.

Fam. Poen
Na een gesprek bij ons thuis was vrij snel de offerte binnen, erg duidelijk en goede prijs. Na opdracht heeft Bouwbedrijf Reus zorg gedragen voor de realisatie van onze aanbouw/erker in Zwaag. Vanaf de tekeningen, bouwvergunning t/m afwerking. Doordat alle werkzaamheden goed op elkaar waren afgestemd was de totale doorlooptijd korter dan wij hadden verwacht. Alles gaat in goed overleg en er wordt netjes gewerkt, we zijn zeer tevreden over ons eindresultaat.

Familie Nannings
Wij hebben en zeer positieve ervaring met Bouwbedrijf Reus voor een aanbouw van 150 x 400 cm geplaatst in Zwaag. Zij hebben een scherpe prijs neergelegd en een heldere gespecificeerde offerte. De samenwerking verliep prettig. Harde werkers, aardig en zeer professioneel. Voor ons was deze samenwerking een succes en wij kunnen ze zeker aanbevelen aan anderen.

Sandra Groen
Bouwbedrijf Reus heeft deze winter een tuinkast bij ons in de tuin gebouwd. Met behulp van een aangeleverde foto heeft Niklaas een concreet plan gemaakt. Omdat hij zoveel ervaring heeft kon hij verschillende verbeteringen aanbrengen in de constructie en aangezicht. En mocht het resultaat dan nog niet helemaal voldoen aan de verwachtingen? Aarzel dan niet en ga in overleg. Een aanpassing wordt snel en vakkundig gedaan. Wat een service!

Fam. van Rhijn
Afgelopen voorjaar (2015) hebben de mannen van Reus bij ons een opbouw gemaakt op de bestaande uitbouw. Hierdoor hebben we nu een extra slaapkamer met bergvliering op de verdieping. We zijn heel erg tevreden over het hele proces. In het kort: -prettig intakegesprek; -duidelijke offerte met nette prijzen; -helder advies over materialen; -nakomen van afspraken; -meedenken/oplossingsgericht (fijn bij een jaren ’30 huis waar zaken soms anders zijn dan vooraf verwacht) -netjes werken op een kleine ruimte, zowel binnen als buiten; -keurig werkplek achterlaten einde dag en schoenen beneden uit. -goede service achteraf. Allerbelangrijkste: De goede en snelle communicatie. Onze vragen, opmerkingen en aanpassingen werden serieus genomen. En ze waren heel lief voor ons zoontje van 2 jaar  Niek, Niklaas, Tim en Barry, nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet! We sturen snel foto’s van het prachtige eindresultaat.

Damen
Afgelopen maand een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van onze woning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de manier van werken. Voor onze volgende projecten zullen wij ook zeker Bouwbedrijf Reus weer inschakelen. Een aanrader dus.

Anne & Niek
Vandaag is de halmeubel afgeleverd. Wij kwamen met een idee en de meubel is PRECIES geworden zoals wij het graag wilden. Ter plaatse werden de haakjes en handgrepen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over de service en het eindresultaat. Bent u op zoek naar een halmeubel, maar kunt u niks vinden in uw smaak? Dan raden wij zeker bouwbedrijf Reus aan!!!

Nico van Diepen
Bouwbedrijf Reus heeft bij ons een vaste trap inclusief zolder gemaakt. Dit alles is snel/goed en netjes gedaan. Ook de offerte was duidelijk. Wij zijn nog steeds zeer tevreden.

Diny Kreuk
De veranda met betonfundering en plat dak is deskundig gebouwd. Alles afgewerkt volgens offerte. Alles netjes afgewerkt.

Carolien
Wij wilden onze aluminium voordeur vervangen voor een houten voordeur. Omdat Niklaas Reus al eerder voor ons gewerkt heeft en we daar erg tevreden over waren hebben wij ook voor deze klus contact opgenomen met Bouwbedrijf Reus. De opdracht hebben wij ook nu aan Bouwbedrijf Reus gegund. In februari is in een dag het oude kozijn vervangen voor het nieuwe kozijn. We zijn blij met het resultaat. Het geheel ziet er weer prachtig uit. Na de klus alles weer netjes opgeruimd. Ook voor eventuele nieuwe klussen zullen wij zeker weer contact opnemen met Bouwbedrijf Reus. Pierre en Carolien

Ed
Meer dan tevreden zijn wij over de werkzaamheden die door Bouwbedrijf Reus zijn uitgevoerd. De eerste klus was het plaatsen van dakramen op de zolder. Vooraf duidelijke afspraken over hoe, wanneer en de prijs. Alles keurig netjes uitgevoerd en geen gedoe achteraf. Alles volgens afspraak. In het voorjaar van 2013 hebben we verschillende offerten opgevraagd voor de bouw van een grote veranda met berging in de tuin. En dan merk je het verschil. Waar Niklaas advies geeft, voorstellen doet en met een goede offerte komt, zijn anderen traag, soms ondeskundig of erger nog laten niets meer van zich horen, Service is ook prima! Zelfs na ruim een halfjaar werd een klemmende deur nog even verholpen. Kortom: bouwbedrijf Reus een aanrader!!

Erik Haverkort
Een verhuizing/verbouwing staat altijd garant voor veel stress. Gelukkig konden we het verbouwingsgedeelte met een gerust hart aan Bouwbedrijf Reus overlaten. Het ging om het plaatsen van een badkamer, een keuken, het bouwen van een inbouwkast, het verplaatsen van een muur en nog tientallen andere, kleinere klusjes. Daarbij hadden we een behoorlijk strakke planning. Dit alles was geen probleem. Alle werkzaamheden zijn netjes op tijd afgerond en we zijn zeer tevreden met het resultaat! Bouwbedrijf Reus is vrijwel altijd bereikbaar, communiceert helder, heeft een hoog werktempo en oog voor detail.

Sandra Köppin
Niklaas Reus heeft in 2009 een badkamer geplaatst en al het tegelwerk gedaan. Hij heeft ons van vakkundig advies voorzien, voor we op stap gegaan zijn, om de onderdelen te kiezen. Hij was heel flexibel in zijn werktijden en heeft zich in alles aan onze behoeftes aangepast. Ook had hij goede ideen zoals het plaatsen van een zwart granieten drempel voor de deur en de douche, die het gehaal qua design helemaal af gemaakt hebben. 2,5 jaar later was er wat nazorg nodig voor de thermosthaatkraan van de douche en het bidet. Niklaas was goed bereikbaar en snel beschikbaar en heeft de nazorg goed en gratis uitgevoerd. Prima service!

Gerrit en Karin
Wij hebben op de bovenverdieping alle kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. eerst is alles op en ingemeten, ook kregen wij advies hoe we het zo goedkoop mogelijk konden houden, er werd echt mee gedacht met ons. In plaats van alles hetzelfde te laten werd er ook geadviseerd om sommige ramen niet meer draaiend te maken en andere groter te maken..helemaal geweldig dus, ook voor onze portemonnaie!!! Er kwam een goed team mensen en binnen no time was alles vakkundig eruit gehaald en werden de nieuwe kozijnen geplaatst. Daarna kwam de afwerking, ook zeer professioneel gedaan. We zijn uitermate tevreden met het eind resultaat en kunnen bouwbedrijf Reus bij iedereen aanraden!!!

C. McCann
Bouwbedrijf Reus heeft ons bovenverdieping flink verbouwd. Prachtig eind resultaat met zelf gemaakte deuren. Overal was er een oplossing voor, niets was te moeilijk. Wij hebben het zeer plezierig ervaren en twijfelen niet hun opnieuw in te schakelen. Professioneel, vakkundig, betrouwbaar en gezellig!

Rob
Diverse werkzaamheden: – vervangen en afhangen binnendeuren – plaatsen schutting met poort in tuin – plaatsen airco systeem – verplaatsen binnenmuur kinderkamer Afspraken worden nagekomen, kwaliteit is prima, snelle reactie, prettige communicatie.

Henk
Prima werk geleverd in onze badkamer. Voorzien van nieuw tegelwerk wanden en vloer

Rene de Mink
Bouwbedrijf Reus heeft voor ons de garage verlengd. Goede voor gesprekken gehad en duidelijke afspraken, open en helder. Verbouwing zelf liep als gepland en gehoopt. Een klein dingetje achteraf werd snel en vakkundig al na 1 telefoontje opgelost. Kortgezegd: een bouwbedrijf die je je vrienden kunt aan bevelen!

Dekker
Wij hebben in 2012 tuindeuren (achterzijde) laten plaatsen en een erker aan de voorzijde van ons huis laten bouwen door bouwbedrijf Reus. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service en het eindresulutaat van de geplaatste tuindeuren en de bouw van de erker. Bouwbedrijf Reus werkt netjes is meedenkend en vooral ook zeer prettig in de omgang.

Familie Truong
Wij zijn zeer tevreden over Bouwbedrijf Reus. Echt serieus een aanrader! Zij hebben aanbouw voor onze woning gedaan. De mannen werken heel netjes en secuur. De communicatie ging uitstekend. Elk punt overleggen zij met ons. Wij konden met gerust hart op vakantie gaan. Bouw Reus, jullie hebben mooi werk verricht. Wij zijn enorm blij met onze aanbouw. Op naar de volgende klus!

Familie Knobbe
Voor de meeste mensen is een grote verbouwing behoorlijk spannend! Ook voor ons. Het plaatsen van een uitbouw van 3/5m, de gehele bovenverdieping voorzien van nieuw raamwerk, vloerverwarming, cv ketel, meterkast, elektra, voorbereidingen voor de nieuwe keuken, nieuw kozijn en binnendeur…Erop hopen dat alles volgens afspraak verloopt en er met een deskundige blik gekeken en gewerkt word en dat de afwerking een dikke 10 verdiend!!!Wat zijn wij enorm blij met de samenwerking en het eindresultaat. Op alle vlakken zijn wij tevreden met de mannen van Reusbouw en de onderaannemers.

Ook een tevreden klant van Bouwbedrijf Reus?

Laat uw eigen review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Algemene voorwaarden**
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerken / Aangesloten bij:

Velux montage partner keurmerk
Komo keurmerk
kwaliteits vakman keurmerk
Politie veilig wonen keurmerk