(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl

Reviews

Beoordelingen

Bouwbedrijf Reus wordt beoordeeld met een cijfer van

Er zijn 28 reviews geschreven over Bouwbedrijf Reus.

RAMONDIS Nederland BV.
19-09-2017 15:06
8
Door Bouwbedrijf Reus is onze weegloge op een perfecte wijze aangepast. Dit is op een vakkundige wijze gedaan, waardoor wij onze klanten prima kunnen ontvangen en onze administratieve werkzaamheden afzonderlijk kunnen verwerken. Dank voor de perfecte uitvoering.
Ramon
12-09-2017 18:24
10
Door Reus een nieuw inbouwframe voor een toilet laten plaatsen en afwerken en het ziet er top uit!!
Joyce
11-06-2017 17:06
8.5
Tot nu toe zeer tevreden met mijn geplaatste dakramen.
Familie Reus
15-04-2017 22:29
10
Wij hebben een baskapel en dakvenster laten plaatsen en een oud dakvenster laten vervangen door Bouwbedrijf Reus. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.Onze ervaring met de heren is erg goed. Er word meegedacht, afspraken worden nagekomen en ze werken snel en erg netjes. De communicatie is erg duidelijk en zeer prettig.
Paul Jongejans
14-04-2017 11:01
10
Bouwbedrijf Reus heeft bij ons in de zomer van 2016 een dakopbouw geplaatst bovenop een bestaande aanbouw van ca 6 x 3,5 meter in de binnenstad van Enkhuizen. Van het begin tot het eind zijn wij 100% tevreden en vol lof over de heren Reus en Co: -Offerte erg duidelijk en compleet -Gestart op afgesproken datum -Snel en netjes gewerkt -Alle heren verstaan hun vak en vullen elkaar aan -Zeer prettige communicatie -Geen gezeur over meerwerk = meer geld etc -en dan óók nog gezellig bij de koffie! Niklaas, Niek, Barry en Kees, super bedankt voor een vlotte en prima verbouwing! Een dikke 10 en tot de volgende klus! Merike en Paul
Cor Koopen
30-03-2017 09:16
10
Wij hebben een stalen balk in een muur laten zetten, top, netjes afgewerkt.. Nu 2 dakkapellen laten plaatsen, daar zijn we zo blij mee en het is zo netjes afgewerkt. Bouwbedrijf Reus is voor ons hét adres waar je terecht kan, top bedrijf!
Greet Hoekstra
25-03-2017 19:58
10
Wij hadden plannen voor een afwijkende uitbouw(maatwerk). Wij hebben dit aan Niklaas kenbaar gemaakt. Er is zo goed geluisterd dat het precies zo is geworden als wij in onze gedachren hadden. Er is echt vakwerk geleverd. Harde werkers en zeer vriendelijk bescheiden vakmensen. Het is echt niet lullen maar poetsen. Zeer veel waardering en wij zullen deze aannemersbedrijf bij iedereen aanbevelen. Dirk en Greet
de Wit
25-11-2016 22:21
9
Een aanbouw laten plaatsen door Bouwbedrijf Reus. 3 meter over de gehele breedte van de woning, met een hardhouten raampartij met tuindeuren. Binnen de verwachte tijd klaar, eindresultaat boven verwachting. Vrijwel geen omkijken na gehad tijdens het bouwen. Vakmannen die het werk serieus nemen en zal ze aanraden bij anderen.
Fam. Poen
14-06-2016 21:08
9
Na een gesprek bij ons thuis was vrij snel de offerte binnen, erg duidelijk en goede prijs. Na opdracht heeft Bouwbedrijf Reus zorg gedragen voor de realisatie van onze aanbouw/erker in Zwaag. Vanaf de tekeningen, bouwvergunning t/m afwerking. Doordat alle werkzaamheden goed op elkaar waren afgestemd was de totale doorlooptijd korter dan wij hadden verwacht. Alles gaat in goed overleg en er wordt netjes gewerkt, we zijn zeer tevreden over ons eindresultaat.
Familie Nannings
18-02-2016 10:33
9
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Bouwbedrijf Reus voor een aanbouw van 150 x 400 cm geplaatst in Zwaag. Zij hebben een scherpe prijs neergelegd en een heldere gespecificeerde offerte. De samenwerking verliep prettig. Harde werkers, aardig en zeer professioneel. Voor ons was deze samenwerking een succes en wij kunnen ze zeker aanbevelen aan anderen.
Sandra Groen
12-02-2016 09:13
8.5
Bouwbedrijf Reus heeft deze winter een tuinkast bij ons in de tuin gebouwd. Met behulp van een aangeleverde foto heeft Niklaas een concreet plan gemaakt. Omdat hij zoveel ervaring heeft kon hij verschillende verbeteringen aanbrengen in de constructie en aangezicht. En mocht het resultaat dan nog niet helemaal voldoen aan de verwachtingen? Aarzel dan niet en ga in overleg. Een aanpassing wordt snel en vakkundig gedaan. Wat een service!
Fam. van Rhijn
12-09-2015 11:36
9.5
Afgelopen voorjaar (2015) hebben de mannen van Reus bij ons een opbouw gemaakt op de bestaande uitbouw. Hierdoor hebben we nu een extra slaapkamer met bergvliering op de verdieping. We zijn heel erg tevreden over het hele proces. In het kort: -prettig intakegesprek; -duidelijke offerte met nette prijzen; -helder advies over materialen; -nakomen van afspraken; -meedenken/oplossingsgericht (fijn bij een jaren '30 huis waar zaken soms anders zijn dan vooraf verwacht) -netjes werken op een kleine ruimte, zowel binnen als buiten; -keurig werkplek achterlaten einde dag en schoenen beneden uit. -goede service achteraf. Allerbelangrijkste: De goede en snelle communicatie. Onze vragen, opmerkingen en aanpassingen werden serieus genomen. En ze waren heel lief voor ons zoontje van 2 jaar 🙂 Niek, Niklaas, Tim en Barry, nogmaals heel erg bedankt voor jullie inzet! We sturen snel foto's van het prachtige eindresultaat.
Damen
31-08-2015 19:39
9
Afgelopen maand een aanbouw laten plaatsen aan de achterzijde van onze woning. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de manier van werken. Voor onze volgende projecten zullen wij ook zeker Bouwbedrijf Reus weer inschakelen. Een aanrader dus.
Anne & Niek
29-08-2015 12:46
10
Vandaag is de halmeubel afgeleverd. Wij kwamen met een idee en de meubel is PRECIES geworden zoals wij het graag wilden. Ter plaatse werden de haakjes en handgrepen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden over de service en het eindresultaat. Bent u op zoek naar een halmeubel, maar kunt u niks vinden in uw smaak? Dan raden wij zeker bouwbedrijf Reus aan!!!
Nico van Diepen
09-04-2015 21:10
10
Bouwbedrijf Reus heeft bij ons een vaste trap inclusief zolder gemaakt. Dit alles is snel/goed en netjes gedaan. Ook de offerte was duidelijk. Wij zijn nog steeds zeer tevreden.
Diny Kreuk
15-04-2014 14:21
8
De veranda met betonfundering en plat dak is deskundig gebouwd. Alles afgewerkt volgens offerte. Alles netjes afgewerkt.
Carolien
11-02-2014 20:13
8.7
Wij wilden onze aluminium voordeur vervangen voor een houten voordeur. Omdat Niklaas Reus al eerder voor ons gewerkt heeft en we daar erg tevreden over waren hebben wij ook voor deze klus contact opgenomen met Bouwbedrijf Reus. De opdracht hebben wij ook nu aan Bouwbedrijf Reus gegund. In februari is in een dag het oude kozijn vervangen voor het nieuwe kozijn. We zijn blij met het resultaat. Het geheel ziet er weer prachtig uit. Na de klus alles weer netjes opgeruimd. Ook voor eventuele nieuwe klussen zullen wij zeker weer contact opnemen met Bouwbedrijf Reus. Pierre en Carolien
Ed
05-01-2014 11:40
9.3
Meer dan tevreden zijn wij over de werkzaamheden die door Bouwbedrijf Reus zijn uitgevoerd. De eerste klus was het plaatsen van dakramen op de zolder. Vooraf duidelijke afspraken over hoe, wanneer en de prijs. Alles keurig netjes uitgevoerd en geen gedoe achteraf. Alles volgens afspraak. In het voorjaar van 2013 hebben we verschillende offerten opgevraagd voor de bouw van een grote veranda met berging in de tuin. En dan merk je het verschil. Waar Niklaas advies geeft, voorstellen doet en met een goede offerte komt, zijn anderen traag, soms ondeskundig of erger nog laten niets meer van zich horen, Service is ook prima! Zelfs na ruim een halfjaar werd een klemmende deur nog even verholpen. Kortom: bouwbedrijf Reus een aanrader!!
Erik Haverkort
27-12-2013 18:22
8.7
Een verhuizing/verbouwing staat altijd garant voor veel stress. Gelukkig konden we het verbouwingsgedeelte met een gerust hart aan Bouwbedrijf Reus overlaten. Het ging om het plaatsen van een badkamer, een keuken, het bouwen van een inbouwkast, het verplaatsen van een muur en nog tientallen andere, kleinere klusjes. Daarbij hadden we een behoorlijk strakke planning. Dit alles was geen probleem. Alle werkzaamheden zijn netjes op tijd afgerond en we zijn zeer tevreden met het resultaat! Bouwbedrijf Reus is vrijwel altijd bereikbaar, communiceert helder, heeft een hoog werktempo en oog voor detail.
Denise
28-08-2013 10:43
9
Erg tevreden ben ik over het metselwerk gedaan door bouwbedrijf Reus. Bestaand metselwerk is opnieuw gevoegd en een muurtje is voorzien van een rollaag. Vakkundig advies, prettig in de omgang en er wordt hard gewerkt. De klus werd nauwkeurig en zorgvuldig aangepakt en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Ik kan iedereen bouwbedrijf Reus aanraden!
Jan Groot
25-03-2013 21:43
8
Wij zagen jaren op tegen de verbouwing van ons appartement in Amsterdam. We zijn klein behuisd dus we hadden besloten om tijdelijk bij mijn broer en zijn familie te logeren. Zaak was dus dat de verbouwing snel werd aangepakt en dat afspraken werden nagekomen. Dat is goed gelukt. Sterker nog, Bouwbedrijf Reus heeft onze eigen planningsfouten goed weten op vangen door rust, creativiteit en vakmanschap. Bovendien zijn ze niet te beroerd om je te adviseren met de klussen die je zelf aanpakt.
Sandra Köpping
25-03-2013 10:47
8
Niklaas Reus heeft in 2009 een badkamer geplaatst en al het tegelwerk gedaan. Hij heeft ons van vakkundig advies voorzien, voor we op stap gegaan zijn, om de onderdelen te kiezen. Hij was heel flexibel in zijn werktijden en heeft zich in alles aan onze behoeftes aangepast. Ook had hij goede ideen zoals het plaatsen van een zwart granieten drempel voor de deur en de douche, die het gehaal qua design helemaal af gemaakt hebben. 2,5 jaar later was er wat nazorg nodig voor de thermosthaatkraan van de douche en het bidet. Niklaas was goed bereikbaar en snel beschikbaar en heeft de nazorg goed en gratis uitgevoerd. Prima service!
Gerrit en Karin
24-03-2013 22:37
9.3
Wij hebben op de bovenverdieping alle kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen. eerst is alles op en ingemeten, ook kregen wij advies hoe we het zo goedkoop mogelijk konden houden, er werd echt mee gedacht met ons. In plaats van alles hetzelfde te laten werd er ook geadviseerd om sommige ramen niet meer draaiend te maken en andere groter te maken..helemaal geweldig dus, ook voor onze portemonnaie!!! Er kwam een goed team mensen en binnen no time was alles vakkundig eruit gehaald en werden de nieuwe kozijnen geplaatst. Daarna kwam de afwerking, ook zeer professioneel gedaan. We zijn uitermate tevreden met het eind resultaat en kunnen bouwbedrijf Reus bij iedereen aanraden!!!
C. McCann
15-02-2013 13:45
9.3
Bouwbedrijf Reus heeft ons bovenverdieping flink verbouwd. Prachtig eind resultaat met zelf gemaakte deuren. Overal was er een oplossing voor, niets was te moeilijk. Wij hebben het zeer plezierig ervaren en twijfelen niet hun opnieuw in te schakelen. Professioneel, vakkundig, betrouwbaar en gezellig!
Rob
03-01-2013 23:55
8.3
Diverse werkzaamheden: - vervangen en afhangen binnendeuren - plaatsen schutting met poort in tuin - plaatsen airco systeem - verplaatsen binnenmuur kinderkamer Afspraken worden nagekomen, kwaliteit is prima, snelle reactie, prettige communicatie.
Henk
03-01-2013 21:38
8.7
Prima werk geleverd in onze badkamer. Voorzien van nieuw tegelwerk wanden en vloer
Rene de Mink
02-01-2013 07:44
9
Bouwbedrijf Reus heeft voor ons de garage verlengd. Goede voor gesprekken gehad en duidelijke afspraken, open en helder. Verbouwing zelf liep als gepland en gehoopt. Een klein dingetje achteraf werd snel en vakkundig al na 1 telefoontje opgelost. Kortgezegd: een bouwbedrijf die je je vrienden kunt aan bevelen!
Dekker
26-10-2012 10:20
8.7
Wij hebben in 2012 tuindeuren (achterzijde) laten plaatsen en een erker aan de voorzijde van ons huis laten bouwen door bouwbedrijf Reus. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service en het eindresulutaat van de geplaatste tuindeuren en de bouw van de erker. Bouwbedrijf Reus werkt netjes is meedenkend en vooral ook zeer prettig in de omgang.

Plaats zelf een beoordeling


Geef uw aantal sterren aan.



Tel bij elkaar op en vul in: 10 + 5

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Keurmerken / aangesloten bij