(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl

Kozijnen vervangen of laten maken

Een kozijn vervangen of laten maken is een relatief kleine ingreep. Er zijn echter veel dingen die op termijn voor problemen kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan koudebruggen of houtrot door slecht afkitten. Met grote precisie zorgt bouwbedrijf Reus ervoor dat deze valkuilen worden ontweken zodat u een duurzaam resultaat krijgt.

Nadat uw kozijnen vervangen zijn kunnen deze weer jaren probleemloos mee. U kunt de kosten van nieuwe kozijnen en ramen verder dempen door te kiezen voor de goed isolerende varianten. Deze zijn een klein beetje duurder, maar deze investering verdient zich snel terug in bespaarde stookkosten.

Ons team van professionals is goed getraind om een enorm aantal verschillende bouwwerkzaamheden aan te kunnen pakken.

Kozijnen vervangen en het maken ervan behoren tot hun vaardigheden. Met de hoge kwaliteitseisen van Bouwbedrijf Reus werken zij hard om te zorgen dat u de kwaliteit krijgt die u van ons mag verwachten.

In onze vrijblijvende offerte stippelen wij de werkzaamheden netjes voor u uit. Zo weet u precies wat we bij u komen doen.

Heeft u desondanks nog vragen en/of opmerkingen? Dan kunt u altijd tijdens kantooruren contact met ons opnemen.

Bas van der Poel
Bas van der Poel
4. Februari, 2022.
Geweldige mensen, komen afspraken na en leveren echt top kwaliteit!
Ellen van der Gulik
Ellen van der Gulik
31. December, 2021.
Afspraken zijn keurig nagekomen en ik ben super tevreden met het resultaat!
Simon Botenbouwer
Simon Botenbouwer
14. Oktober, 2021.
Bijzonder laag drempelig en correct bedrijf. Ze denken mee in oplossingen als er tijdens de bouw iets onverwachts voorvalt. Ze komen afspraken na en werken heel netjes. Alle rommel werd steeds keurig opgeruimd. We krijgen alleen maar complimenten over de uitgevoerde werkzaamheden. Aanrader dus!
Ruud Mulder
Ruud Mulder
14. Oktober, 2021.
Klasse service bij de Firma Reus met een mooi resultaat. Boven indeling aanpassen, nieuwe keuken, 4 nieuwe kozijnen, garage isoleren en indeling aanpassen (deels kantoor), complete woning stucen sausen en spuiten, metselwerk buiten deels vernieuwen. Alles onder begeleiding van de Firma Reus, open en duidelijke communicatie vanaf het begin tot het eind, gedegen goed advies, ondanks dat hij er wellicht meer uit zou kunnen slepen toch voor de juiste oplossing gaan.
Mark Vogel
Mark Vogel
19. Augustus, 2021.
Paula Van walderveen
Paula Van walderveen
29. Mei, 2021.
Bouwbedrijf Reus heeft bij ons een volledige aanbouw van A tot Z uitgevoerd. Vanaf het eerste gesprek waren wij enthousiast over Reus. Er werd vooraf een planning gegeven, zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. De planning bleek helemaal te kloppen. Bij aanpassingen of wijzigingen tijdens de bouw werd er meegedacht naar de beste oplossingen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en we hopen dat we nog jaren kunnen genieten van onze aanbouw.
sylvia veenstra
sylvia veenstra
23. April, 2021.
Nadat we ons huis hadden gekocht zijn we in contact gekomen met Bouwbedrijf Reus. Ondanks dat ze het behoorlijk druk hadden en de Corona best een dwarsligger is, hebben ze alles naar wens aangepast ,opgeknapt etc. naar onze wensen. Het personeel was allemaal even vriendelijk en gezellig en welwillend.
Margreet Blokker
Margreet Blokker
15. April, 2021.
Natascha van Limburg
Natascha van Limburg
6. April, 2021.
We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat van de renovatie van onze dakkapel. De mannen van Bouwbedrijf Reus hebben mooi werk afgeleverd, goede communicatie en werken erg vakkundig, netjes en nauwgezet. Bovendien fijn in de omgang en dus absoluut een aanrader. Kortom: topper!
kozijnen vervangen door bouwbedrijf Reus

Kunststof of houten kozijnen

Uiteraard kunnen wij ook een stuk groter voor u aan de slag als alleen een paar kozijnen vervangen die hun beste tijd hebben gehad. Bent u op zoek naar manieren om de isolatie van uw huis te verbeteren, mogelijk met de energieregelingen uit 2020 in gedachten?

Volgens die regeling moeten alle panden voldoen aan de eisen van een energielabel. Wat betekent dat met name oudere panden behoefte hebben aan isolatie, maar vaak geen geschikte muren hebben om dit in te spuiten.

Wij zijn partners met EasylationWall en bieden hun unieke vorm van muuropbouw aan. Hierbij bestaat een groot deel van de muur uit isolerend kunststof met een façade van bakstenen of andere afwerkingen daar tegen aan geplakt.

Deze methode zorgt voor uitermate lichte muren die gemakkelijk voor bestaande muren geplaatst kunnen worden als nieuwe gevel.

In sommige gevallen stelt het ons zelfs in staat een woning “op te toppen”. Dit proces houdt in dat het bestaande dak van een huis af wordt gehaald en een geheel nieuwe verdieping wordt aangebracht.

Omdat EasylationWall zo licht is kan dit vaak op de bestaande fundering gedaan worden. Naderhand wordt het dak weer teruggebouwd en heeft u een nieuwe etage in uw huis.

Bouwbedrijf Reus, de specialist voor al uw bouwwensen

Bouwbedrijf Reus kunt u inschakelen voor het bouwen van een serre, maar ook voor tal van andere werkzaamheden als een verbouwing, het bouwen van tuinhuizen, metsel- en timmerwerkzaamheden, kozijnen vervangen en meer.

Vind hier onze raam en kozijn diensten en bekijk verschillende reeds gerealiseerde bouwprojecten.

Onze vakmensen staan voor u klaar en gaan graag aan de slag met uw verbouwing of nieuwe serre. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Realisatie uiteenlopende bouwprojecten

Als gedegen bouwbedrijf uit Enkhuizen hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van een groot aantal bouwprojecten. Door onze klanten worden wij geroemd om onze betrouwbaarheid, vakkundige advies, snelle besluitvorming en een verantwoord kostenniveau.

Keurmerken / aangesloten bij