(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl

Kozijn laten maken

Wilt u op maat een kozijn laten maken? Bijvoorbeeld omdat u uw woning aan het renoveren bent of oude kozijnen moet vervangen. Het kan voorkomen dat u raamkozijnen op maat moet laten maken, omdat de bestaande kozijnen een specifieke maatvoering hebben. Het komt ook voor dat het kozijn niet mooi recht is en kleine afwijkingen vertoont. Bouwbedrijf Reus is uw professionele partner voor raamkozijnen op maat. Bij een aanbouw of uitbouw zijn er minder beperkingen en is het ook mogelijk om te kiezen voor standaard kozijnen. Deze kunnen wij u uiteraard ook leveren. U kunt kiezen voor een kozijn van hout of kunststof, beide toepassingen hebben hun eigen kenmerken en voordelen. Niet altijd een makkelijke keuze. Laat ons u hierin adviseren en neem contact met ons op..

Raamkozijnen op maat

Onze raamkozijnen op maat kunt u in verschillende stijlen en materialen bestellen. Houdt u van een moderne of juist een authentieke uitstraling? Met ons aanbod van raamkozijnen kunnen wij aan uw persoonlijke wensen voldoen. Bij Bouwbedrijf Reus kunt u in principe elk raamkozijn laten maken passend bij uw huis. De mogelijkheden zijn in principe oneindig. Wij hebben jarenlange ervaring en leveren en monteren perfect passende kozijnen.

Doe-het-zelven of uitbesteden?

Bent u handig, dan kunt u er voor kiezen de raamkozijnen op maat zelf te plaatsen. Uiteraard kunt u deze klus ook uitbesteden en door onze vakmensen laten uitvoeren. Wij werken met de grootste zorgvuldigheid. Bij raamkozijnen op maat is het ontzettend belangrijk dat u nauwkeurig meet. Wij kunnen dit ook voor u doen, zodat u zeker weet dat het kozijn dat u laat maken naadloos past. Wilt u meer informatie over raamkozijnen op maat en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar de prijzen en het verschil tussen zelf plaatsen en uitbesteden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Wij zorgen voor een mooi uitzicht!

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Keurmerken / aangesloten bij