(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl

Uw keuken uitbouwen kan de oplossing zijn voor ruimtegebrek. De huidige ruimte is misschien niet voldoende om alle wensen te realiseren. De voordelen van een keuken uitbouwen op een rij:

  • Met het plaatsen van een uitbouw voegt u vierkante meters toe aan uw huis om zo die extra ruimte te creëren.
  • U heeft plaats voor een groter werkblad, meer keukenkastjes of misschien wel een kookeiland.
  • U hoeft niet meer te verhuizen, omdat u meer uit uw bestaande woning haalt.

Met een uitbouw vergroot je de ruimte én de mogelijkheden. Een keuken uitbouwen kan op verschillende manieren. Bouwbedrijf Reus kan bijvoorbeeld een bestaand schuurtje bij de ruimte trekken of over de volledige breedte van uw huis een uitbouw realiseren.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden en wilt u de keuken uitbouwen? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gevelrenovatie kosten
Gevelrenovatie kosten

Meer meters voor meer wooncomfort

Een paar extra vierkante meters maakt dat u de keuken aanzienlijk anders kunt indelen. Uw huis krijgt een compleet andere uitstraling en u creëert meer wooncomfort. Onze vakmensen geven u graag vrijblijvend professioneel advies om meer inzicht te krijgen in alle mogelijkheden rondom het uitbouwen van uw keuken.

De keuken is vaak een centrale gezellige plek in het huis. Het is daarom wel prettig als deze betrokken is bij de woonkamer. Uw keuken uitbouwen is een uitstekende optie om een grote lichte woonkeuken te maken waar je met zijn allen rond te tafel kunt zitten. Wilt u niet alleen meer ruimte, maar ook meer licht? Ook dat kunnen wij voor u realiseren door het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat.

Uw keuken uitbouwen met Reus

Wilt u de keuken uitbouwen? Voor deze verbouwing én talloze andere werkzaamheden en bouwprojecten kunt u Bouwbedrijf Reus inschakelen. Wij zijn uw professionele partner in omgeving Almere en Lelystad en staan garant voor scherpe prijzen en vakmanschap. Wij kunnen praktische alle verbouwingen voor u uitvoeren. Wij denken graag met u mee en helpen uw droomkeuken realiseren. We gaan graag aan de slag! Dus neem contact op door het contactformulier in te vullen of vraag direct een offerte aan.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Keurmerken / aangesloten bij