(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl

Bent u op zoek naar een sfeervol verlengstuk van uw woning of garage? Heerlijk lang buiten natafelen of buiten eten. Het kan allemaal onder een houten terrasoverkapping. Wij leveren en plaatsen onze veranda’s op maat en helpen u graag met de materiaalkeuze.Verfraai uw tuin met een houten terrasoverkapping.

Voor meer informatie over een terrasoverkapping van hout kunt u uw vraag direct online stellen. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0228 31 92 31.

Kosten veranda

Wij leveren en monteren uw veranda op maat, dit maakt iedere veranda uniek. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Kiest u voor een klassieke, trendy of exclusieve uitstraling? Of combineert u uw houten terrasoverkapping met glas en met doek. De mogelijkheden zijn enorm. Daarnaast speelt mee:

  • Afmeting
  • Soort beglazing
  • Constructie methode

Wij leveren de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Laat u inspireren door de mogelijkheden en geniet van de warme zomerdagen in de koele schaduw onder uw houten terrasoverkapping.

Meer dan alleen veranda’s

Naast een houten terrasoverkapping of veranda, denken wij graag mee over de creatie van meer leefruimte. Creëer meer ruimte en kleed uw tuin sfeervol aan. Denk aan:

  • Tuinhuis, zowel in hout als steen
  • Berging
  • Tuingebouw

U kunt voor standaard ruimtes kiezen die u gebruikt voor bijvoorbeeld opslagruimte, maar er is meer mogelijk. Gebruik de ruimte als kantoor, gastenverblijf of atelier. Wij verzorgen het ontwerp, de levering en de plaatsing. Bouwbedrijf Reus bouwt ambachtelijk en op maat.

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Keurmerken / aangesloten bij