(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl

Erker aanbouwen

Meer ruimte creëren, licht in uw woning, het gevoel dat u buiten zit of gewoon de waarde van uw huis verhogen? Dit zijn de veel genoemde redenen waarom steeds meer mensen een serre of erker aanbouwen. Bouwbedrijf Reus is gespecialiseerd in aan- en verbouwingen en heeft veel ervaring met het aanbouwen van erkers. Wij s Een erker aanbouwen is dan ook een klus die u vol vertrouwen kunt overdragen aan de vakmensen van Bouwbedrijf Reus. Wanneer wij een erker aanbouwen wordt de gehele verbouwing tot in de kleinste details verzorgd. Een erker aanbouwen kan bij het bouwbedrijf van Enkhuizen en omstreken in alle soorten en maten. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en alle mogelijkheden. Door onze kennis en ervaringen te koppelen aan uw wensen vormt zich uiteindelijk een prachtig concept. Een nieuwe erker aanbouwen in samenwerking met een echte specialist is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Neem direct contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uw keuken uitbouwen voor meer ruimte

Een keuken uitbouwen is een andere creatieve manier om meer leefruimte in uw huis te creëren. De keuken is een ruimte waar in ieder huis veel mensen naartoe trekken. En wat is er dan prettiger dan het betrekken van de keuken in de woonkamer door het creëren van een woonkeuken? Een keuken aanbouwen biedt u de mogelijkheid om deze geheel naar wens samen te stellen. Bij het uitbouwen van uw keuken krijgt u persoonlijk advies en worden alle mogelijkheden met betrekking tot een nieuwe keuken in kaart gebracht. Wij begeleiden u graag in het gehele proces waarbij wij uiteindelijk uw keuken uitbouwen. Wilt u ook een keuken uitbouwen en volledig naar wens samenstellen? Neem contact op en maak een afspraak voor vrijblijvend advies.

Erker aanbouwen met bouwbedrijf Reus

Een erker aanbouwen, keuken uitbouwen of een nieuwe serre bouwen? Voor de meest uiteenlopende verbouwingen kunt u terecht bij dé aannemer van Enkhuizen en omstreken. Kies voor zekerheid en profiteer van écht vakmanschap en scherpe prijzen. Bouwbedrijf Reus is uw partner voor aan- en verbouw!

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Keurmerken / aangesloten bij