(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl

Zolder verbouwen

Zolder laten verbouwen?

Professioneel uw zolder laten verbouwen? Bouwbedrijf Reus staat voor u klaar! Wij verbouwen uw zolder snel en volledig. Van grote reconstructies tot de fijnste afwerking! Bij ons kunt u terecht voor een betrouwbaar en vakkundig partner. Neem contact met ons op voor een persoonlijk afgestemd advies!

Als u lang en zonder problemen van uw zolder wilt genieten, is het laten verbouwen van een zolder door een specialist een absolute must. U voorkomt hiermee problemen als waterschade, constructieproblemen en bijvoorbeeld vochtproblemen. Doordat wij met een andere blik naar uw zolder kijken, kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Een zolder laten verbouwen is namelijk een klus dat goed en vakkundig moet gebeuren. Schimmel, tocht en lekkage zijn problemen die veel voorkomen bij het niet professioneel laten verbouwen van een zolder.

Wij verbouwen uw zolder op een snelle en efficiënte wijze. U hoeft bij ons niet dagenlang in de kou te zitten! Hierdoor kunt u bij ons in zowel zomer als winter uw zolder laten verbouwen!

Offerte aanvragen

 

 

Zolder laten isoleren met subsidie

Wellicht het belangrijkste bij het verbouwen van uw zolder is uw zolder laten isoleren. Dit scheelt u niet alleen ontzettend in stookkosten maar ook voorkomt u hiermee vochtproblemen. Schimmel is een veelvoorkomend probleem wat ook gezondheidsrisico’s met zich meeneemt. Laat u dan ook altijd goed informeren en adviseren. Warmte stijgt omhoog en via het dak verlaat de warmte zich. Het dak is dus het belangrijkste onderdeel van het huis om goed te isoleren. Wij zijn al jaren specialist in het isoleren van met name oude huizen. Wij kunnen u uiteraard voorzien van een onafhankelijk en deskundig advies.

Veel projecten van ons hebben te maken met na-isolatie. Met name veel oudere huizen zijn niet of nauwelijks geïsoleerd. De overheid heeft vanuit de Europese Unie opdracht gekregen om huizen duurzamer te bouwen en bestaande huizen duurzamer te maken. Een zolder laten isoleren is hierin een belangrijke stap! De overheid heeft onder andere voor een zolder laten isoleren een subsidieregeling opgesteld. Bekijk op de subsidiewijzer of u hiervoor in aanmerking komt. Wij helpen u graag met uw aanvraag en kunnen u uitgebreid hierover informeren. Wilt u uw zolder laten verbouwen en isoleren? Profiteer dan van deze regeling en wij nemen u het verdere werk uit handen!

Afspraak maken

 

Bouwbedrijf Reus

Bouwbedrijf Reus is al vele jaren actief op het gebied van het opbouwen, verbeteren en verduurzamen van woningen. Wij zijn actief in Enkhuizen en in de wijde omtrek. Een zolder laten verbouwen is een van onze werkzaamheden maar ook voor een keuken uitbouwen of een kozijn laten maken kunt u bij ons terecht!
Contact opnemen

Afbeelding van een aanbouw in Lelystad gemaakt door bouwbedrijf reus

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Expertises

Waarvoor u ons kunt inschakelen

Wij werken in de regio’s Noord-Holland, Flevoland, Utrecht-Noord.
Voor particulieren maar ook voor ontwikkelaars, architecten en andere partijen.

aanbouw enkhuizen

Aanbouw & erkers

Bekijk de mogelijkheden

tuingebouw opgeleverd door bouwbedrijf Reus in de regio Enkhuizen

Tuinhuizen en veranda's

Bekijk de mogelijkheden
dakkapel van binnenuit gezien

Dakkapellen

Bekijk de mogelijkheden

Metselwerk

Bekijk de mogelijkheden

Zolder verbouwen

Bekijk de mogelijkheden

Serre bouwen

Bekijk de mogelijkheden
gevelrenovatie omgeving enkhuizen

Gevelbekleding

Bekijk de mogelijkheden

Kozijnen vervangen

Bekijk de mogelijkheden

Woning verbetering

Bekijk de mogelijkheden

Keurmerken / aangesloten bij