(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl

Serre bouwen

Wilt u in een korte tijd uw woon- of werkruimte vergroten?

Een nieuwe serre bouwen kan voor u de perfecte oplossing zijn. Een serre kan een oplossing zijn voor de uitbreiding zeer uiteenlopende ruimtes. Hierbij kunt u denken aan uw woonkamer, keuken of kantoor.

Een serre bouwen betekent dat u ook op koude of regenachtige dagen het gevoel heeft dat u buiten zit. Eenmaal in bezit zorgt dit dan ook voor een heerlijk gevoel en is dé ideale oplossing om zowel meer licht als meer ruimte in uw huis te creëren. Het is niet voor niets dat mensen steeds vaker kiezen om een serre te bouwen als zij een ruimte willen uitbreiden. Door de toename in de vraag kunt u tegenwoordig in tal van verschillende stijlen een serre bouwen.

Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van verschillende types. Hierdoor kunt u op basis van betrouwbare informatie bepalen welk type serre het beste aansluit bij uw wensen. Bij Bouwbedrijf Reus maken wij gebruik van diverse duurzame materialen als wij een serre bouwen.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijk heden en wilt u ook een serre laten bouwen?
Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

 

Aanbouw in de omgeving van Enkhuizen

Wilt u in een korte tijd uw woon- of werkruimte vergroten? Een nieuwe serre bouwen kan voor u de perfecte oplossing zijn. Een serre kan een oplossing zijn voor de uitbreiding zeer uiteenlopende ruimtes.

Hierbij kunt u denken aan uw woonkamer, keuken of kantoor. Een serre bouwen betekent dat u ook op koude of regenachtige dagen het gevoel heeft dat u buiten zit. Een nieuwe serre bouwen zorgt dan ook voor een heerlijk gevoel en is dé ideale oplossing om zowel meer licht als meer ruimte in uw huis te creëren.

Het is niet voor niets dat mensen steeds vaker kiezen om een serre te bouwen als zij een ruimte willen uitbreiden. Door de toename in de vraag kunt u tegenwoordig in tal van verschillende stijlen een serre bouwen. Wij adviseren u graag over de voor- en nadelen van verschillende types. Hierdoor kunt u op basis van betrouwbare informatie bepalen welk type serre het beste aansluit bij uw wensen.

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijk heden en wilt u ook een serre laten bouwen?
Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

 

Serre aanbouwen om woonruimte te vergroten

Een serre aanbouwen om de ruimte te vergroten is een perfecte oplossing voor zowel een gebrek aan ruimte als aan licht. De toenemende vraag heeft ervoor gezorgd dat een serre aanbouwen in steeds meer verschillende stijlen wordt toegepast. Zo kan bouwbedrijf Reus een serre aanbouwen in bijvoorbeeld:

  • Moderne stijl
  • Landelijke stijl
  • Klassieke stijl
  • En diverse andere stijlen.

Wij geven u graag vrijblijvend advies waardoor u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden rondom het aanbouwen van een serre. Neem direct contact op en wij geven u vrijblijvend advies over uw nieuwe serre.

Contact

 

 

Meer informatie voor een het bouwen van een serre

Bouwbedrijf Reus kunt u inschakelen voor het bouwen van een serre, maar ook voor tal van andere werkzaamheden als een verbouwing, het bouwen van tuinhuizen, metsel- en timmerwerkzaamheden en een erker aanbouwen. Bekijk direct al onze diensten en bekijk verschillende reeds gerealiseerde bouwprojecten.

Onze vakmensen staan voor u klaar en gaan graag aan de slag met uw verbouwing of nieuwe serre. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

Aanbouw regio omgeving Enkhuizen

Afspraak maken

Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak. Wilt u een offerte laten maken?
Wij komen graag eerst even bij u kijken om een realistische prijs te kunnen geven.

  • Hidden
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Expertises

Waarvoor u ons kunt inschakelen

Wij werken in de regio’s Noord-Holland, Flevoland, Utrecht-Noord.
Voor particulieren maar ook voor ontwikkelaars, architecten en andere partijen.

aanbouw enkhuizen

Aanbouw & erkers

Bekijk de mogelijkheden

tuingebouw opgeleverd door bouwbedrijf Reus in de regio Enkhuizen

Tuinhuizen en veranda's

Bekijk de mogelijkheden
dakkapel van binnenuit gezien

Dakkapellen

Bekijk de mogelijkheden

Metselwerk

Bekijk de mogelijkheden

Zolder verbouwen

Bekijk de mogelijkheden

Serre bouwen

Bekijk de mogelijkheden
gevelrenovatie omgeving enkhuizen

Gevelbekleding

Bekijk de mogelijkheden

Kozijnen vervangen

Bekijk de mogelijkheden

Woning verbetering

Bekijk de mogelijkheden

Keurmerken / aangesloten bij