(0228) - 32 53 28 info@bouwbedrijfreus.nl
Isoleren van uw bestaande of nieuwe woning met een nieuw systeem.
Bouwbedrijf Reus is sinds juni 2015 dealer geworden van Easyonlationwall –system. Dit is een gevelsysteem wat bestaat uit hoog kwalitatieve isolatieplaten met daarop aangebrachte steenstrips wat de uitstraling geeft van een gewone gemetselde buitengevel. Het nieuwe isolatie systeem wordt toegepast bij het naïsoleren van bestaande woningen en of gebouwen.

Vanwege het geringe gewicht van dit gevelsysteem is het tevens het systeem wat de mogelijkheid biedt om een bestaande woning “op te toppen”. Hierbij wordt het bestaande dak verwijderd, en wordt er een complete etage aangebracht waarna het dak er weer wordt opgebouwd. Vanwege het geringe gewicht ( 1/8 deel van traditioneel metselwerk) kan dit vaak op de bestaande fundering. Maar ook voor nieuwbouw hout-skelet woningen is Easyonlationwall het systeem bij uitstek, omdat met een veel lichtere fundering kan worden volstaan, en de wanden kunnen al Compleet in de fabriek worden geprefabriceerd zodat de bouwtijd en kostprijs kan worden gereduceerd.

Ook voor kleine verbouwingen biedt dit Easyonlationwall –system uitkomst, want met dit systeem kunnen wij hele dunne wanden maken zodat bij tussenwoningen de binnenwanden van het oude en het nieuwe gedeelte nagenoeg niet verspringen. Ook is het met Easyonlationwall –system mogelijk om een aanbouw op plaat of strookfundering te bouwen, wat met een traditioneel systeem niet mogelijk is. Heeft u plannen, of heeft dit Easyonlationwall –system uw interesse gewekt, en heeft u vragen dan zijn wij zeer bereid om u hierover in te lichten wat de mogelijkheden zijn.