Diensten

Verbouw en aanbouw

Aanbouw EnkhuizenHoe kunt u meer uit uw bestaande uw woning halen? Vaak hebben mensen specifieke ideeën met betrekking tot de ideale woning, en vaak is het huis waar ze in wonen niet geheel conform deze wensen. Daar kunnen wij u als bouwbedrijf uit Enkhuizen bij helpen. Bijvoorbeeld door meer ruimte te creëren door het plaatsen van een erker of een dakkapel? Of meer comfort door het plaatsen van esthetisch verantwoorde schuifpuien? U kunt werkelijk voor al uw verbouwingen kunt u bij Bouwbedrijf Reus terecht! U krijgt bovendien persoonlijke advies over alle mogelijkheden met betrekking tot de verbouwingen en aanpassingen. Dit is vaak de eerste stap naar een geheel vernieuwd droomhuis. Neem contact op met ons bouwbureau te Enkhuizen voor meer informatie.

Tuinhuizen

Ons bouwbedrijf uit Enkhuizen heeft zich niet uitsluitend gespecialiseerd in het bouwen van tuinhuizen, maar wij rekenen dit wel tot een van onze specialiteiten. Wij voorzien in het ontwerp, levering en het plaatsen van kleine en grote tuinhuizen. We hebben veel ervaring met zowel tuinhuizen van hout als steen. Klassiek/Authentiek vormgegeven of juist modern. Ons team denkt in alle aspecten mee met de opdrachtgever over het doeltreffend invullen van deze bouwactiviteiten. Omdat wij ons ervan bewust zijn dat een verbouwing soms kan leiden tot verstoring van het dagelijks leven overleggen wij met de opdrachtgever wat het beste bouwproces is. Wij willen u voorzien van een effectieve dienstverlening en het beste resultaat zonder te veel overlast.

Metsel- en timmerwerk

Erker aanbouwen EnkhuizenGoed metsel- en timmerwerk is uitermate belangrijk voor de bouw. Door onze opleidingen, ruime ervaring en de kennis die wij hebben opgedaan met onze vele bouwwerkzaamheden kunnen wij u de beste kwaliteit met betrekking tot metsel- en timmerwerk garanderen. Of u nu een muur wilt laten plaatsen of een dak wilt versterken, wij kunnen elke opdracht compleet naar uw verwachtingen voldoen. Voor meer informatie raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Keuken en badkamer

Wilt u een nieuwe keuken of badkamer? Of wilt u slechts wat toonaangevende verbouwingen doorvoeren, waarmee uw keuken of badkamer weer helemaal up-to-date is? Geen probleem. Wij kunnen praktisch elke verbouwing voor u realiseren. Netjes en met oog voor detail. Wij houden daarbij altijd rekening met het esthetische aspect, want de verbouwingen moeten natuurlijk wel overeenkomen met de rest van uw interieur.

 

Wat wij nog meer doen: